Hozzávalók:
1 cs babapiskóta
1 nagydobozos gyümölcsjoghurt
1 cs zselatin
1 gyümölcs, ízlés szerint
1 cs tejszínhabpótló por
cukor ízlés szerint(5-10 ek)
kb 3 dl tej
Elkészítés:
A tejszínhab port elkeverem a tejjel(1,5dl) és kemény habbá verem. A
joghurtot összekeverem a zselatinnal, cukorral és gáz fölött
meglangyosítom(nem kell forralni).Egy tepsibe belepakolom a
babapiskótát,amit elözöleg meglangyosított tejben egyesével hirtelen
megforgatok.A joghurtot összekeverem a tejszínhabbal és beleforgatom a
gyümölcsöt(ha fagyasztott akkor a piskótára teszem).Ezt az egészet
ráöntöm a babapiskóta tetejére,szépen elsimítom és a hütöbe teszem. 1-2
óra múlva fogyasztható.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: